Voor de behandelingen hanteer per januari 2023 ik de volgende tarieven:

Bowen therapie volwassenenintake en eerste behandeling€ 75
vervolgbehandeling € 60
Bundel per 3* behandeling           € 180
per 5* behandeling€ 300
MSTR-littekenweefsel volwassenenintake en eerste behandeling€ 60
vervolgbehandeling 
Baby’s tot 1 jaarintake en eerste behandeling€35
vervolgbehandeling €20
Bowen therapie kinderen tot 12 jaarintake en eerste behandeling€55
vervolgbehandeling €40
Bowen therapie kinderen vanaf 12 t/m 17jaarintake en eerste behandeling€60
vervolgbehandeling €45

* NB traject behandelingen worden indien gewenst per keer berekend ivm vergoeding

Ik werk als ambulant therapeut, ik ga naar de cliënt thuis met mijn ‘massage’ tafel.
Het tarief in de regio Almere is 60 euro per sessie. Is het verder, dan komen de benzine kosten (per km) op hetzelfde factuur te staan.

Intake en de eerste sessie duurt ongeveer 1 uur en 30 minuten. De andere sessies zijn korter mits de reacties van het lichaam niet afwijken.

Over het algemeen zijn in milde gevallen minimaal 3 tot 5 sessies nodig om een werking van de therapie te behouden.

Vergoeding

Afhankelijk van uw verzekering is het mogelijk om een deel van het geld terug te krijgen. Vrijwel alle zorgverzekeraars vergoeden de Bowen-therapie vanuit het aanvullende pakket voor alternatieve/ complementaire zorg. Dit gaat niet ten koste van je eigen risico, maar vaak geldt hierbij wel een maximumbedrag per jaar. Raadpleeg je polis om te zien of je hiervoor in aanmerking komt. Vraag voor de zekerheid informatie bij uw verzekeraar aan. Als Bowentherapeut ben ik aangesloten bij NVST (Nederlandse Vereniging van Soma Therapeuten). Dit is een professionele beroepsvereniging voor therapeuten die met diverse manuele technieken op het lichaam werken. ik voldoe aan hun vereisten om vergoeding te kunnen aanbieden.

Cadeaubon

Je kunt voor elke behandeling of voor een specifiek bedrag een cadeaubon bestellen. Een leuke verrassing om iemand cadeau te geven of eens extra te verassen. Stuur een email naar mij om te overleggen!

Kortingen

Voor oude bekende cliënten, studenten, bejaarden, cliënten die een nieuw cliënt voor behandeling naar mij verwijzen hanteer ik een gratis intake en een korting van 25% voor de eerste tweede behandelingen.

Betalen

Betalingen graag binnen 30 dagen na ontvangst van de factuur overmaken.

Afspraak annuleren?

Een afspraak dient u minimaal 24 uur voor aanvang te annuleren. Niet of te laat geannuleerde afspraken worden aan u NIET doorberekend.